Η Εταιρία

Η SERPAM A.E. είναι μια μοντέρνα χαρτοποιία που ιδρύθηκε το 2007 με έδρα της το Νεοχώρι Σερρών. Είναι το αποτέλεσμα των ίδιων ανθρώπων που το 1979 ίδρυσαν την ERGOTECNICA μια εταιρία ειδικευμένη στις μηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις χαρτοποιίας. Η πολυετής πείρα και τεχνογνωσία που αποκτήσαμε πάνω στο κλάδο της χαρτοβιομηχανίας μας ώθησε το 2007 να ξεκινήσουμε μια νέα μοντέρνα μονάδα παραγωγής ειδικού χαρτιού. Ειδικευόμαστε στη παραγωγή ειδικού χαρτιού (κρεπέ) που χρησιμοποιείτε κυρίως από την βιομηχανία αλουμινίου για τη προστασία προφίλ αλουμινίου απο χτυπήματα.

Επενδύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας. Για αυτό το λόγω προταιρεότητα μας είναι η συνεχής παρακολούθηση και συντήρηση της γραμμής για την εύρυθμη λειτουργία της. Ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της χαρτοβιομηχανίας προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και εγγυόμαστε για τη ποιότητα του χαρτιού που παράγουμε.

Ποιοτητα Και Περιβαλλον
Η SERPAM A.E. πάντα επικεντρώνετε σε δύο κύριους στόχους: Την επενδύση στην τεχνολογία παραγωγής για τη δημιουργία όλο και περισσότερο ανθεκτικού χαρτιού, και την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης επιλεγμένου ανακυκλώσιμου χαρτιού.